Skocz do zawartości
Olek

[S] Estetyczny, mały zestaw akwarium + szafka

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam prywatnie akwarium wraz z szafką. Miało to być mega estetyczne, dopieszczone pod względem wizualnym nano akwarium pod cukierkowate spsy, dzięki Bogu w porę się opanowałem i zdecydowałem, że wolę poczekać i złożyć coś większego, gdyż część moich obecnych korali fizycznie by się w nim nie zmieściła, a w sumie żal mi je sprzedawać czy oddawać :). Myślę, że to ciekawa alternatywa dla firmowych zestawów dla osób, które cenią sobie wygląd akwarium jako całości.

post-7052-0-13345100-1426598707_thumb.jpg

Akwarium 60/40/40, wykonane przez chyba jednego z najlepszych szklarzy w Polsce firmę NACDesign, oczywiście full optiwhite, klejone tak, że w ogóle nie widać silikonu, szlifowane itp.

Jako, że planowałem zrobić ukrytą cyrkulację poprzez sterowaną pompę obiegową, w dnie są 3 otwory pod śrubunki 32, i 2x 25mm. W akwarium nie ma komina, bo planowałem zastosować pudełko przelewowe (znalazłem człowieka, który wykona je za ok. 150zł całkowicie transparentne z akrylu).

post-7052-0-67164000-1426598766_thumb.jpg

post-7052-0-05342300-1426598788_thumb.jpg

Do tego szafka pod wymiar, wysokość zewnętrzna 70cm, boki ścięte pod kątem 45o i dopiero później lakierowana dzięki temu nie widać łączenia boków z frontem czy tylną płytą. Materiał to MDF lakierowany na wysoki połysk, kolor biały. Wzorowana na szafce ADA, frez ok 10cm od szczytu.

post-7052-0-22900600-1426598830_thumb.jpg

post-7052-0-72261400-1426598842_thumb.jpg

post-7052-0-34280300-1426598864_thumb.jpg

Ja zapłaciłem 450zł za akwarium i 800zł za szafkę (wykonał ją Adam- na forum terax, prawdziwy artysta jeżeli chodzi o meble). Mam w zasadzie całą hydraulikę oraz pompę obiegową i tą od cyrkulacji.

Chciałbym odzyskać 1000zł za akwa i szafkę, mogę także odsprzedać nowe pompy i hydraulikę a także pomóc w montażu czy doboru reszty osprzętu.

Jeżeli chodzi o transport to akwarium przyszło do mnie kurierem, w drewnianej skrzyni w taki też sposób mogę wysłać, nie wiem jak z szafką- czy zmieści się w standardowej opłacie, ze względu na dość dużą wagę.

Odbiór osobisty- Warszawa lub wysyłka po uzgodnieniu.

Wybaczcie jakość fotek robione telefonem, w razie czego mogę zrobić więcej zdjęć.

Kontakt przez PW lub 510-504-859.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rezerwacja do soboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie rezerwujące osoby się rozmyśliły tak więc zapraszam na oględziny, ogłoszenie nadal aktualne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

up

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dotarło do mnie wykonane na zamówienie pudełko przelewowe transparentne.

Zestaw nadal aktualny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestaw nadal aktualny, doszło pudełko przelewowe, całość wygląda super.

Proponuję cenę 800zł za szafkę, akwarium i pudełko, chciałbym się tego pozbyć bo nie bardzo mam miejsce, żeby to trzymać, zapraszam do oglądania na żywo.

f1c396d0251b9951med.jpg

1c9cba76523236edmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.