egon24 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2015 Ciekawy start , trzymamy kciuki i oby tak dalej . Cytuj http://nano-reef.pl/...na-podkarpaciu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzalki Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) mam pytanie gdzie kupowałeś sprzęt i zwierzaczki tu w Holandii. Szukam dobrego sklepu i jakoś nie mogę znaleźć. Pozdrawiam z Weert. Edytowane 22 Lipca 2015 przez guzalki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masters1623 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 mam pytanie gdzie kupowałeś sprzęt i zwierzaczki tu w Holandii. Szukam dobrego sklepu i jakoś nie mogę znaleźć. Pozdrawiam z Weert. http://www.poisson-or.com/ sklep w Belgi- polecam Cytuj Kostka 280L(80x70x50), sump 96L(80x30x40),odpienicz CruX IS-200, HQI 150w- 2x24 t5- 2x10w ledy., RW-8, Tunze 6015; nano 1600; wp-10, obieg NJ3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzalki Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 mi bardziej chodziło o sklep w holandi poisson znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traksio Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Kolego ja zaopatruje sie w coralfishstore w Bredzie http://www.coralandfishstore.nl/ lub u znajomego w Reefproduct.nl http://www.reefproducts.nl/ ten drugi ma najtaniej jak chcesz podam Ci numer na PW albo namiar na fb jeżdżę tam regularnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traksio Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Jako że pojawiły się głosy że odpieniacz Deltec nie da rady przy większej obsadzie , pojawił sie u mnie nowy odpieniacz IS-200 od Pacific Sun. Wzrosło również zapotrzebowanie na wapń magnez i KH wiec trzeba zacząć dozowanie Ballinga więc wpadła pompa dozująca, wybór padł na dozer Pacific Sun I tak tym sposobem cały sprzęt w akwarium mam Polskiej produkcji w baniaczku były małe problemy skok po4 do 0.56 z uwagi na padnięta po wpuszczeniu babkę kopiącą ale szybkie dwie podmianki i problem został zażegnany teraz wyrównałem parametry za pomocą Ballinga Aquaforest i zmierzę tygodniowe zużycie w celu zaprogramowania pompy Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez traksio (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traksio Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2015 I mały filmik z życia akwarium po 5 miesiącach od zalania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekNS Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2015 Ładnie w akwarium. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xroksana22 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2015 I mały filmik z życia akwarium po 5 miesiącach od zalania Jestes zadowolony z tej Ral Reef Rock? Tez potrzebuje kupic 35-40 kg w sklepie w W-awie. U ciebie sa talerze czy bryły? Jakie masz NO3? Super akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traksio Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2015 Ładnie w akwarium. Powodzenia Dziękuje kolego Jestes zadowolony z tej Ral Reef Rock? Tez potrzebuje kupic 35-40 kg w sklepie w W-awie. U ciebie sa talerze czy bryły? Jakie masz NO3? Super akwarium. hej bardzo jestem zadowolony z tej skaly, łatwo sie układa , wierci , łupie na mniejsze kawałki no3=10 mam troche bryl i troche talerzy , tylko nie jest taka mocno porowata jak inne suche skały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xroksana22 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Dziękuje kolego hej bardzo jestem zadowolony z tej skaly, łatwo sie układa , wierci , łupie na mniejsze kawałki no3=10 mam troche bryl i troche talerzy , tylko nie jest taka mocno porowata jak inne suche skały tez zakupiłam roche brył bo 11kg w sklepie u Krzysztofa T. ale jeszcze w kartoniku czeka. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traksio Zgłoś Napisano 18 Lipca 2016 Witam niestety z braku czasu musze zlikwidowaćakwarium caly sprzet dostepny bedzie na gieldzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach