Yendruu Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2015 Maciek a jak działa Ci odpieniacz ? Ewidentnie filtracja Ci nie działa, skałę to skąd masz ? Acha i nie dosypywałeś przypadkiem piasku ? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2015 Bym się cieszył jakby mi zbiło NO3 ale z nim mam odwieczną walkę, jak na razie pellety zbiły mi trochę po4. Piasku nie dosypywałem, odpieniacz pieni jak do tej pory. A skałę mam od Adriana Potockiego i mam ją od ponad roku. Koral został połamany prawie od razu, część zbielała część się jakoś trzyma. Na tę chwilę taka oto część korala już odeszła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2015 Jaki masz odpieniacz? wysłałem z tapatalk Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Jaki masz odpieniacz? wysłałem z tapatalk Deltec AP 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach