lukaszt0 Zgłoś Napisano 27 Marca 2015 Hej. Jestem tutaj nowy na forum. Mam zamiar założyć pierwsze akwarium morskie. I nie wiem gdzie znajdę w okolicy dobre sklepy z morskim asortymentem. Jestem z województwa lubuskiego dokładnie Sulęcin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekNS Zgłoś Napisano 27 Marca 2015 Hej sklep w ZG 'Wodny Świat' i Kargowa 'Centrum Rybka'. PS. Nie ma zbyt wielkiego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandaryn234 Zgłoś Napisano 28 Marca 2015 nie lubuskie a zachodniopomorskie miejscowość Barlinek sklep Malawi rozszerzony o akwarystyke Morską polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszt0 Zgłoś Napisano 28 Marca 2015 Do Barlinka mam 75 km a jest coś w Frankfurcie bo mam tam 55 km? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picu Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Witam, Ja również polecam sklep MALAWI na ulicy Gorzowskiej w Barlinku 20 km więcej to rzut kamieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekNS Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Picu aktualnie mają jakieś korale i rybki ? Byłeś w Malawi ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach