Komarek Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Dziś przy czyszczeniu zrobiłem mały tuning mojej pompy. Wyciąłem co 2gie żebro. Wnioski i obserwacje - pompa jest mocniejsza. Powinna też mniej tracić na wydajnośći - to się okaże. Druga wp też po tuningu. Na tych samych ustawieniach, fala na grzebieniu ok 0,5cm wyższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThoOma Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja to swoich WP40 nawet nie próbuje tuningować. Na minimalnym biegu burza w zbiorniku .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Dla mnie wp40 była za mocna. Wp25 akurat, ale czysta. Zobaczę teraz. Na razie jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThoOma Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Wp25 powędrowała do Michała, wiec zaaplikowalem wp40 i przeciąg w zbiorniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach