hajtaler Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Witam Mam pytanko kiedyś jak miałem Akwarium ,był taki mały program do wpisywania parametrów wody po testach,pokazywał wykresy i kilka innych przydatnych funkcji. Czy może ktoś używa jakiegoś programu do monitorowania parametrów, albo może ma jakąś tabele bo ja jestem noga z msoffice dzięki za info Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Aqua Calculator Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 dzięki a jakieś inne propozycje może w jezyku polskim Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Ja używam dwóch pod Androida AqDiary i Aquarium Note ten drugi jest fajny bo pokazuje wykresy . Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 A może porostu www Www.aquaticlog.com I następna www.myreefstats.com Ale ta droga chyba nie działa Ja korzystam z tej pierwszej Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 dzięki a jakieś inne propozycje może w jezyku polskim Excel! po polsku oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o strony internetowe to jeszcze są: www.nanoreefstats.com www.reefstats.net Edytowane 5 Maja 2015 przez Lebcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Google Sheets LibreOffice (...) Edytowane 5 Maja 2015 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Septimus Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Mam pytanie na stronie www.aquaticlog.com co oznaczają skróty : tsp, tbsp, oz przy karmieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach