Midboss Zgłoś Napisano 7 Maja 2015 (edytowane) Witam! Lobophyllia, fluo, środek high fluo 200 PLN Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Midboss (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 Nowe ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 18 Maja 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Nowe ceny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioletti Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 jakiej wielkości te welsophyllie? MOJE MAŁE SZKIEŁKO - 150x50x45 + sump 105l, i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 25 Maja 2015 Jasna welsophyllia sprzedana. Ciemniejsza ma ok 6cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioletti Zgłoś Napisano 25 Maja 2015 szkoda, też miałem ochotę na tą jaśniejszą MOJE MAŁE SZKIEŁKO - 150x50x45 + sump 105l, i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 up, nowe ceny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2015 upupup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 16 Lipca 2015 aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2015 up i nowe ceny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach