Prospero Zgłoś Napisano 7 Lipca 2015 Tak, ale myślę, że nad większym baniakiem trzech bym nie wieszał. U mnie przy 130 cm dwie spokojnie ogarniają a trzecia to taka wisienka doświetlająca środek. Trzecią lampę mam na osobnym kanale dzięki czemu zapala się później i gaśnie jako ostatnia. Mały burdel w kablach itp ale to była prowizorka bo ostatecznie nie miałem pomysły jak je zamocować ale to jest przykład jak świeci jedna lampa przy 130zł zawieszona po środku nad taflą 18cm. A tak przy dwóch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 15 Lipca 2015 Dwa zaklepane. Została ostatnia sztuka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cerb Zgłoś Napisano 16 Lipca 2015 Dwa zaklepane. Została ostatnia sztuka! Jak sprzedasz za 1200 w tym przesyłka to biorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Aktualne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach