Skocz do zawartości
andrniew

Sprzedam Ctenochaetus hawaiiensis

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule.

Mam do sprzedania pokolca hawajskiego ( bardzo ciężko dostepna rybka ) prawdziwy klejnot każdego zbiornika. Pozatym niesamowity odkurzacz na glony.

Do wyboru wiekszy ok 10 cm lub ciutke mniejszy ok 9 cm.

Od niedawna ten wiekszy zaczął ganiac mniejszego stąd moja decyzja o sprzedazy jednego z nich.

cena 350 zł.

link http://www.reefshop.pl/view_product.php?product=CTE95CA235&searchlink=yes&search=HAWAII&page=1

877-8.jpg.filtre.jpg

877-hawaiinesies2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrzej,

jak go planujesz zlapac ? masz jakas sprawdzona technike wylawiania konkretnej ryby z rafy ?

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem Ctenochaetusa niebieskookiego. To byla moja ulubiona ryba. Potwierdzam ,ze to sa niesamowite psy na glony. One w ogle maj inaczej zbudowana szczeke. Mialem wrazenie ze zoltek ktory rowniez plywal z nim razem w tanku nie mogl sie nadziwic ze mozna caly dzien tak tylko skubac te skalki. Na pewno byl jego wzorecem do nasladowania bo nie odstepowal go na krok. Ewidentnie bylo widac ze to zgrany zespol.

Mam wrazenie ze Ctenochaetusy sa troche niedoceniane a szkoda...wiec ludzie bierzcie kto moze sobie na to pozwolic i jeszcze od andrniew'a

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda @alex , niesamowicie czyści skałki , cały dzień pracuje, ale efekty widac .jak jest ta rybka w zbiorniku to żaden glon sie nie uchowa. Co do budowy to tak jak napisałeś ma inna budowe . Ma dziób troche podobny do kaczki i ciągle otwarty. Niezwykły urok.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.