Midboss Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Witam! Do sprzedania mam czarnego lub prawie czarnego jeżowca. Zeskrobuje glony ze skał, korali nie rusza. Średnica jakieś 4-5cm. Cena 40 PLN. Odbiór osobisty w Warszawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2015 wstępna rezerwacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 ponawiam, zwierzak jest wolny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 16 Lipca 2015 aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Jaka dzielnica lub gdzie można odebrać? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Odbiór na Żeraniu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Witam, w jakich godzinach można się spotkać aby odebrać (kupic) tego jezwoca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Odbiór na Żeraniu. Pozdrawiam. Jestem chętny na odbiór w weekend. Pasuje Ci ? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 Podpinam sie ze swoim jezowcem, jak ktos potrzebuje to odbior srodmiescie Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 taki sam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 24 Lipca 2015 Jeżowiec sprzedany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach