opo Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Witam mam problem kupiłem 8 kg soli instant ocean w dwóch 4 kg opakowaniach jedno z nich otworzyłem wczoraj sól była twarda musiałem kruszyć zrobiłem solanke 26 godzin temu jest mentna a na dnie jest biały proszek solanka oczywiście mieszana cyrkulatorem co robić reklamować czy czekać ? Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 reklamować - powinna być sypka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Jak napisał Marek - jak otworzyłeś i zobaczyłeś bryłę - robisz zdjęcie żeby nie było że Twoja wina i do reklamacji i to nawet nie ma się co zastanawiać Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Ok dzięki rano dzwonię do sklepu Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Bardzo jestem ciekawy jak zareaguje sklep Bardzo Cię proszę o info jak została załatwiona reklamacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 18 Lipca 2015 Dawaj z powrotem do sklepu niech ci zwrócą kase bo ma być jak koledzy piszą sypka i tyle pewnie gdzieś zwilgla i stwardla nie nadaje sie do uzytku Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2015 Chyba ze ma taką wilgotność powietrza że może sobie położyć koszulkę a po minucie wycisnąć wodę do butelek haha xd Sklep jak tego nie weźmie to radzę opisać go jako... Nowa Sól i bryła no ja pierdykam... IO w teście soli wypadł najgorzej na pozycji z czasem po jakim robi się mniej sypki aż w końcu kamień. Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 18 Lipca 2015 Na dzień dzisiejszy nie udało mi się dodzwonić do sklepu Ale nie widzę winy sklepu raz dzwoniłem tylko nie miałem czasu zadzwonię w poniedziałek i się odezwę na temat odpowiedzi dziś zrobiłem zdjęcia soli i wody jaką z niej wyszła Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Jak się zakończyła sprawa reklamacji zbrylona soli IO ? Udało Ci się dodzwonić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Pojechałem na wczasy po dwóch tygodniach nie było większego sensu dzwonić Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 słaba wymówka kupiłeś 2 worki oba otworzyłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 trzeba było wysłać im e-mail tak nawet lepiej niż telefonicznie bo masz dowód zgłoszenia Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach