tomek2121 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2015 witam wszystkich jak w temacie sprzedam butle Co2 butla ma lekko ponad miesiąc jest na gwarancji waga pełnej butli to 4kg obecnie jest pusta stoi i się kurzy za cały zestaw chem 250zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2015 up 250zl wysyłka na mój koszt taniej już nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 w sklad zestawu wchodzi 1. Zawur GCE - butla wyposażona jest w najnowszy zawór z bezpiecznikiem renomowanej POLSKIEJ firmy GCE. Firma GCE jest światowym liderem w produkcji osprzętu gazowego. Produkty tej marki dają gwarancje bezpiecznego użytkowania przez lata. Bezpiecznik: 190 BAR. 2. reduktora CO2 3. precyzyjnego zaworka dławiącego 4. gwarancja 22 miesiące jak sie nie mylę + - 1 miesiac 5. wężyk około 2m +zaworek zwrotny szklany chociaż ja używałem plastikowego który mogę dorzucić szklany mnie nie zadowalał+nano dyfuzora ze spiekiem ceramicznym 20 mm prawdopodobnie mam 2 szt 1 szt na 100% licznika bombelkow nie posiadam zbił się przy zakładaniu 6.Cena zostaje bez zmian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Jaka wysokosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 44,5 cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 7 Września 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hojkamirek Zgłoś Napisano 16 Września 2015 sprzedana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 sprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach