Rafa0302 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam ponownie fajne szczepki na skałkach. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Wysyłam BlaBlacarem. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek - mam też zielone Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt.i kilka mniejszych po 30zł. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia - została Prolifera reszta musi odrosnąć Zapraszam. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Rafa0302 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek66 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 cześć. Byłbym zainteresowany, ale nie wiem czy dojadę do Warszawy. Mogę być w piątek lub niedzielę. Wziąłbym parazoakthusy , anthelie, ciut glonów. Jak masz tego więcej to może bys mi np do niedzieli zarezerwował, ale ponieważ nie jestem pewien .... to zrób jak bedziesz uważał. Albo pisz co ci zostało. Pozdro http://nano-reef.pl/...-za-nowe-450-l/ http://nano-reef.pl/...-mini-akwarium/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Cześć. Mam zrobionych po kilka sztuk. Myślę że wystarczy. Odpisz do czwartku abym był w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
licek Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Siemka.Na ile wyceniasz makroglony?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca i te na zdjęciach. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca i te na zdjęciach. Zapraszam. up. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca i Gelidium sp. Zapraszam. Trochę urosły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda(szczepki ukorzenione), Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 17 Września 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 26 Września 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 29 Września 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Robi się coraz chłodniej i będzie kłopot z wysyłką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł sprzedane Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł sprzedane Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Z wysyłką lepiej nie czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł sprzedane Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Seriatopora hystrix kilka sztuk po 40zł sprzedane Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 27 Października 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Gratis kilka pracowitych ślimaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa pełzająca, Gelidium sp. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek chwilowo brak - czekam aż podrosną. Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam. Urosły trochę Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam. Do zakupów kilka ślimaków gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach