Rafa0302 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Gelidium sp. Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia Zapraszam. up. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2015 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia Zapraszam. Witam w Nowym Roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2016 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia Zapraszam. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na naturalnej skale. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Wysyłam BlaBlacarem. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek - mam też zielone Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt.i kilka mniejszych po 30zł. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia - została Prolifera reszta musi odrosnąć Zapraszam ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 Witam. Mam ponownie fajne szczepki na skałkach. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka na ryzyko i koszt kupującego. Wysyłam BlaBlacarem. Sinularia kilka szczepek z tego mega fluo matecznika od 30zł Caulastrea kilka szczepek 10zł główka Parazoanthus yellow po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Discosoma 20zł grzybek - mam też zielone Anthelia po kilkanaście polipów na skałkach 35zł Szczepki z tej Hydnophory 40zł - polecam Rhodactis śr.około6cm. 40zł.szt.i kilka mniejszych po 30zł. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Do zakupów kilka ślimaków gratis Przy kupnie całości inne ceny. Mam też makroglony Halimeda, Caulerpa Prolifera, Taxifolia - została Prolifera reszta musi odrosnąć Zapraszam. Szczepki rosną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach