majestic Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2015 Doradźcie który wybrać?? Pierwotnie miał być biały ale nie mogę go nigdzie na wyspach dostać w opakowaniu 4,5kg więc wolałbym by był bardziej biały ten różowy Przeglądając zdjęcia odniosłem wrażenie, że bardziej "biały" jest fiji pink caraibsea...ktoś ma, miał widział, może pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Linek Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja u siebie wyspałem samoa pink najdrobniejszej gratulacji i po kilku tygodniach z pink nic mu nie zostało. Wszystkie różowe drobinki wylądowały w odpieniaczu. Ale piasek sam w sobie tuż po wsypaniu prezentował się rewelacyjnie. Nie mam porównania jaki jest ten drugi :-) Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Marcin Linek (wyświetl historię edycji) Cytuj 140x70x50, Pacific Sun Diuna T5 8x54W, Royal Exclusiv Bubble King 160, 2x Jebao OW-40, AquaTrend DoserOne Evolution, AquaTrend Levelautomatic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majestic Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja u siebie wyspałem samoa pink najdrobniejszej gratulacji i po kilku tygodniach z pink nic mu nie zostało. Wszystkie różowe drobinki wylądowały w odpieniaczu. Ale piasek sam w sobie tuż po wsypaniu prezentował się rewelacyjnie. Nie mam porównania jaki jest ten drugi :-) Czyli sie wybielil') Dzieki za info, ktos jeszcze ma jakieś doświadczenia z tymi dwoma rodzajami piachu?? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 U kolegi w akwarium podobnie Samoa Pink był petarda a po dwóch tygodniach biały się zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach