Wtełek1 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Cześć. Kiedyś tam pytałem o przelot itd. Korzystam z takich od jachtów, montują je w zbiornikach od czegoś tam nie pamiętam mam dwóch braci z tego tematu i już ich nawet nie słucham bo głowa boli. Składają jachty od zera itd... Szkutnik http://raksa.com.pl./category/uklady-wodne-odplywy-i-przejscia-burtowe Odpływy które montują są tańsze a jakością nie odbijają prawdopodobnie od tych AM itd. Miałem przeloty AM czy innych droższych marek i nie wiem co za różnica. Zostaje przy tych. Szukać tam pod żądany wymiar. Ja używam 25mm i 32mm. Sprawdzają się świetnie, w słodkim w pseudo pudełku mam aktualnie dwa po 25mm, wywierciłem otwory, przesmarowałem przelot klejem SikaFlex i skręciłem, trzyma z 3 miesiące i nic nie cieknie jest OK. Muszę tylko dołożyć 32mm na spływ a z 25 jednej zrobię rewizje bo niestety nie wyrabia. Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach