mars79 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Witam wszystkich mam problem a mianowicie od jakiegoś czasu coś sie dzieje z koralem ma gdzie nie gdzie białe plamy a ostatnio zmieniłem jedną świetlówkę dodałem Blau Color Extrem 39w t5 i teraz nie wiem od czego to jest a ksenia też nie najlepsza jest a tu dziś mierzyłem wodę MG 1170 CA 370 N03 10 N02 0 P04 0 KH 8,3 TEM 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 4 Września 2015 ca,mg to masz raczej za niskie, jakimi testami mierzysz? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Saliferta, i wiem ze mam za niskie ale może być od tego ze koral tak bieleje bo wydaje mi sie ze to chyba od czegoś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Od tego to może nie jedynie mógłby słabiej rosnąć nie maja odpowiedniej ilości mg czy ca rożnie to jest moim zdaniem oczywiście czasami wszystkie korale maja sie dobrze a jeden złe u mnie jest ok a zoa za Chiny nie moge utrzymać Od tego to może nie jedynie mógłby słabiej rosnąć nie maja odpowiedniej ilości mg czy ca rożnie to jest moim zdaniem oczywiście czasami wszystkie korale maja sie dobrze a jeden złe u mnie jest ok a zoa za Chiny nie moge utrzymać może faktycznie cos z ta wymiana switlowki Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 zobaczę właśnie wymienię ja na niebieska zobaczę kilka dni co będzie się działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach