marine Zgłoś Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Jak ja lubie wieczor piatkowy rodzinka juz na gorze woda sie kreci z solanka, kieliszek sliweczki sie leje takie to piekne jak duzo przyjemnosci ma nasze hobby na zdrowie Chlopy i Dziewczyny Edytowane 11 Września 2015 przez marine (wyświetl historię edycji) Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 11 Września 2015 Taki to pożyje Zdrówko Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 11 Września 2015 Witam Tak przemytnik jeden, mam nadzieje że na niedziele coś zostało do degustacji. Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 11 Września 2015 Zostanie cos napewno na niedziele Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach