marine Zgłoś Napisano 19 Września 2015 Jak myslicie Co jest powodem ze on ciemnieje jak by siny sie robil ,wyglada jak wysuszony Polipuje ale bardzo slabo, pierwsze moje podejrzenie ze korale mi gloduja zbyt malo karmie Ale pytanie jest jak wyglada koral glodny ? Zmienilem miejscowke jest teraz od kilku tygodni pod Hqi ale nadal nic. Woda bez zmian od kilku miesiecy parametry stale ,Swiatlo tez powinno byc wystarczajace 150 hqi 150w T5 35W w ledzie no chyba ze przeswietlony niewiem moze wy cos podpowiecie inne korale wygladaja byc ok Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 19 Września 2015 Sie ma Piotr reszta wyglada ok spróbuj dawać o jedna krople więcej coral B E z AF ja tez daje z H2o taki pokarm dla korali jak pasta wyglada robię kolke i na pompkę przyklejam i prąd ja rozpuszcza jak jest ciemno z rano jak idzie do pracy to czerwony plankton mrożony . Ale to może być nie Głodówka poprostu cos mu niepasuje ja za Chiny nie moge utrzymać zoasow i żółtej acry . Grześ mi kiedyś powiedział ze zawsze jakis koral sie znajdzie ze mu cos nie pasuje Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Września 2015 A masz zdjęcie tej acry jak była w "dobrej formie"? Bo teraz nie wygląda przecież źle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 19 Września 2015 a pytanie: długo koral był u Ciebie w zbiorniku -ta pierwsza fota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 19 Września 2015 (edytowane) Debora musze poszperac w telefonie, ale jak sie przyjrzysz to tkanka na stopce i nie tylko jest taka sina to jest normalne ? Ps Koral jest juz z dwa miesiace Edytowane 19 Września 2015 przez marine (wyświetl historię edycji) Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Września 2015 <p>Nie jestem ekspertem ale mysle, ze to jej ladny kolorek stopy będzie.. Ale Ty mowisz, ze wygląda teraz kiepsko więc może lepiej zobaczmy jak wyglądal 2 miesiace temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 19 Września 2015 (edytowane) a no właśnie - to świeżynka daj mu szanse... Po za tym nie każdy koral będzie wyglądał "idealnie" w każdym zbiorniku... Edit.... ja bardziej pytałem, ile ten koral który marudzi jest w u Ciebie w zbiorniku - wydawało mi sie że to ten z pierwszego zdjecia Edytowane 19 Września 2015 przez adrianpotocki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 19 Września 2015 Sam juz niewiem moze macie racje niemam foty odzwierciedlajacej roznice ale zalacze to co mam Kolor na stopie i tkance w ostatnim okresie postepuje jest ciemniejszy to wazbudzilo moje obawy. Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Września 2015 Myślę, że wygląda coraz lepiej a nie coraz gorzej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 20 Września 2015 jeżeli nic nie pozmieniałeś z balansem bieli - przy robieniu zdjęcia - to jestem tego samego zdania co Debora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach