Skocz do zawartości
BeRsErK

126l + trochę osprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

ufff,

dziś zrobiłem przeprowadzkę i mam mały zestaw do sprzedania:

126l z wklejonym z tyłu niebieskim tłem(akwa ma pare rysek ale mało widocznych, nadal zalegają tam glony wapienne ale na życzenie oczyszczę)

pompa at 201(caluśka w glonach ale sprawna w 1000%)

odpieniek Visi-jet skimmer(dodatkowa pompa i trochę gratów, brak zaczepu, regulacja trochę luźno chodzi)

szafka czarna pod akwa

oświetlenie 4x24 t5: jarzeniówki 3x10000k AM i jedna aktyniczna Arkadii, oprawki bryzgoszczelne, statecznik VS i odbłysniki(do wymiany widełki przytrzymujące jarzeniówki(przerdzewiały), lampy pochodzą jeszcze z 2-3 miechy i do wymiany.

Za całość chcę 250zł ale odbiór wyłącznie osobisty w Łomiankach pod Warszawą.

Towar można obejrzeć na miejscu

ACHA - nie sprzedaję na części - muszę to sprzedać na raz bo mam remont na karku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem zainteresowany proszę o kontakt gg:958442 lub aleks@poczta.ats.pl .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie do jutra jest rezerwacja - jak kolega da odpowiedz negatywną to napewno odpiszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ pomimo mojego przychylenia się prośby o poczekanie 2 tyg zainteresowany nie raczył nawet zadzwonić po tym terminie, że nie zamierza się zgłosić po odbiór ponawiam ofertę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś chciał sprzedać samo oświetlenie to napisz na priv cenę - lub podaj ją tutaj. Bardziej by mi pasowały 39W ale trochę się zastanawiam ..

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a ile chesz za to światło ;) jak by Darek się rozmyślił ;)

240 l (120 dł 50 szer 40 wys) + 56 l sump, pompa glowna PH 802, cyrkulacja 900l/h + 500 l/h + 400 l/h + 240 l/h, oswietlenie NOWE 39W aquastar (T5) + 39W 4000K (T5) (12 godzin) + 2 X 39W 5000 K (6 godzin) bez odpieniacza, grzałka 150W, ok 20 kg żywej skały

forum wspinaczkowe Brytan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to czekam na fotki nowego baniaczka:)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki tylko całość - kolega wiedząc, że mam remont na głowie(a i 2 chętnych było) poprosił mnie abym poczekał 2 tyg...i słuch po nim zaginął :/

Musze w temp[ie natychmiastowym się tego pozbyć a cena myślę, że jest całkiem przyzwoita.

R@f@l - fotki to dam jak tylko skończy się mini wysyp zielonych glonów na szybach i doczepię w końcu to cholerne tło niebieskie(kto by pomyślał, że w Warszawie tak trudno upolować niebieską plexę) ;].

Ale po podmiance 60% wody jaka miała miejsce w trakcie przeprowadzki(rozłożona na 2 dni)koralowce po prostu rosną w oczach. Co śmieszniejsze - wypatrzyłem kilka nowych stworzeń, o których przez prawie 3 lata człowiek nie miał pojęcia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wziąłbym całość nawet dziś.

Podaj na priv kontakt.

Pozdrawiam, Witek

HW: 225l + sump

SW: Pterapogon kaudernii, Cryptocentus cintus, Alpheus bellus, Centropyge argi, Ctenochaetus truncatus, Cypho purpurascens, Siganus vulpinus, Lybia tesselata, 2x Lysmata amboinensis, 2x Lysmata debelius, kilka Gobiodon histrio, kilka ślimaków, różne pustelniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam - nieaktualne - Pablito dziś odbiera całość.

Dzięki wszystkim zainteresowanym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktos byl zainteresowany takim oswietleniem to ja mam do sprzedania statecznik 4x24w t5 VS z oprawkami i 2xswietlowki aktyniczne(moga poswiecic z 3 miechy) + 10000k(poswieci jeszcze dlugo)+2x5200k(prawie nowe). Takze mozna by bylo sobie pokombinowac z oswietleniem. Cena do uzgodnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.