tomek2121 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Witam wszystkich i mam pytanko.czy ktoś kupywał skale z allegro?? http://allegro.pl/zywa-skala-super-jakosc-i5711315972.html 10zl tańsza niż w e rybce ale czy warto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Kiepsko wyglada , praktycznie biała a to zła oznaka . I pamiętaj na skale nie można zaoszczędzić . Tu sie płaci za jakość Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Tak tez myślałem wiec inwestycje pozostawiam w e rybce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 5 Października 2015 (edytowane) mam ta skałę bardzo dobra jakość jak dla mnie. ps. ibiza tak od siebie zapytam dlaczego nie mozna zaoszczedzic na skale? i jaka to jest wysokiej jakosci skala czym sie charakteryzuje jakie ma wlasciwosci bo za bardzo sie nie znam Edytowane 5 Października 2015 przez dirty_pig (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach