Skocz do zawartości

Historia edycji

niwre37

niwre37

Po pełnych 30 dniach pompy w serwisie dzisiaj wreszcie ja dostałem z powrotem(ponoć czekali na części) .Serwis reklamacje uznał wymienił zużyte części ,dodatkowo wymieniono mi silnik na nowy oraz sterownik ,który czasami "gubił" ustawienia.

Generalnie jestem zadowolony z przeprowadzonej naprawy jak i wymiany podzespołów ( poza oczywiście oczekiwaniem na pompę bo trwało to zdecydowanie za długo!!) .

kontakt z serwisem Aquario bardzo rzeczowy i miły również sklep Zooantus tzn .właściciel bardzo miły i pomocny :) 

W trakcie rozmów dowiedziałem się również ze producent zaprzestał produkcji tych pomp oraz Aquario z dystrybucji ,tak wiec moim zdaniem nie warto ich kupować bo później mogą być(pewnie będą)  problemy z serwisem ..

niwre37

niwre37

Po palnych 30 dniach pompy w serwisie dzisiaj wreszcie ja dostałem z powrotem(ponoć czekali na części) .Serwis reklamacje uznał wymienił zużyte części ,dodatkowo wymieniono mi silnik na nowy oraz sterownik ,który czasami "gubił" ustawienia.

Generalnie jestem zadowolony z przeprowadzonej naprawy jak i wymiany podzespołów ( poza oczywiście oczekiwaniem na pompę bo trwało to zdecydowanie za długo!!) .

kontakt z serwisem Aquario bardzo rzeczowy i miły również sklep Zooantus tzn .właściciel bardzo miły i pomocny :) 

W trakcie rozmów dowiedziałem się również ze producent zaprzestał produkcji tych pomp oraz Aquario z dystrybucji ,tak wiec moim zdaniem nie warto ich kupować bo później mogą być(pewnie będą)  problemy z serwisem ..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.