Skocz do zawartości
lukas

nemo jak z bajki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

dosłownie. pamietacie akcje ratunkową , jak nemo wskoczył do filtra zeby uciec :D

to u mnie wskoczyl do komina , na szczescie nie wessalo go do rury, jak chcialem go wylowic , zdjalem grzebien i on podplynal do krawedzi komina i juz mial wplynac do akwa , i nagle sie wygial nadął i napręźył , poczym wykonał skok i polecial za akwarium. niezle ktos go musial wyszkolic bo okurat tak sie odbil miedy akwa a sciana ze wpadl do sumpa pod glownym zbiornikiem.

oceny za skok i akrobacje 9.0

akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5

www.LMstudio.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki , ze ja tak wtracam sie z moja historaia:). siedze sobie w niemcach , dzwoni zona i mowi ze moja mama szla do nas i wola ze na schodach ponizej holu lezy rybka, zona leci patrzy a tam blazen sie opala:), wziela go w rece a on fika wiec do baniaka z nim i dzwoni do mnie, mowi , ze po skalach sie obija. wracam patrze a on ledwie zywy, wiec biedaka do sumpa co by tam padl a nie w skalach. nastepny dzien, patrze a on plywa normaplnie:). ..... po przeprowadzce 1 noc, spac czlowiek nie moze, wiec ide o 4,30 w nocy na dol do baniaczka, zagladam wszedzie - patrze a w kominie blazen kaskader sie plucze:). jak tak dalej pojdzie to do nastepnego bonda go wypozycze:)

400l + 150 sump, troche sprzetu i zeovit od 12.11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no widzisz tomik. ja ci mowie ze ktos musi je do tego szkolic. obstawiam na krewetki czyszczace. napewno podczas mycia cos im tam szepcza do ucha :D

akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5

www.LMstudio.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.