TomekRN Zgłoś Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Witam, z powodu wyjazdu muszę sprzedać moje akwarium 200 litrów o wymiarach: 100x40x50 z panelem o szerokości 15cm. W panelu 3 komory: 15x16cm, 15x10cm, 15x10cm. Panel wykonany z czarnego lacobelu i z wklejonym grzebieniem z regulacja wysokości. Tło akwarium jest czarne, tylna szyba z zewnątrz pomalowana na czarno. Akwarium firmy Aquael jest ze szkła float 8mm ze wzmocnieniami. Akwarium wyposażone jest w pokrywę otwieraną i przewiewną oraz szafkę na domyk. Pokrywa i szafka zostały wykonane przeze mnie z płyty meblowej dąb sonoma wycinanej i oklejanej na wymiar, blat to podwójna płyta czyli 36mm, tylna ściana jest z płyty wpuszczonej do środka, dodatkowe wzmocnienia z metalowych kątowników, całość skręcona konfirmatami, bardzo solidna. Akwarium wyposażone jest w oświetlenie LED 2x20W chipy białe 12000k i 3x20W chip aktynika, zasilacze schowane w szafce. Cena 850zł do negocjacji, odbiór tylko osobisty. Edytowane 17 Listopada 2015 przez TomekRN (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekRN Zgłoś Napisano 17 Listopada 2015 Zapraszam zainteresowanych! Nowa cena w 1 poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 Skąd jesteś? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach