Skocz do zawartości
ben73

S WRO ryby i zycie

Rekomendowane odpowiedzi

Likwiduję przpiekne akwarium 1400 L (sam display).

Kostka wymiary 1,3mx1,3mx0,8m

Sprzedam życie:

1. ryby tylko w całości

2. skałę z koralami - tylko w całości

3. sprzęt oświetlenie i ewt szkło po sprzedaży punktów 1 oraz 2

ryby i inne: 2 398 zł murena ECHIDNEA nebulosa S 188 zł Canthigaster valentini M 90 zł Centropyge loricula M 203 zł Labroides dimidiatus Wargatek sanitarnik M 41 zł Naso lituratus L 188 zł Pictichromis paccagnellae M 34 zł Platax pinnatus XL 225 zł Pterois volitans Ognica pstra M 230 zł Paracanthurus hepatus M 150 zł murena zebra L 280 zł amphirion clarkii parka L 100 zł amphirion frenatus parka S 100 zł rozgwiazada piaskowa 45 zł rozgwiazada piaskowa 45 zł ślimak porcelanka XXXXXXL 70 zł STRZYKWA 100 zł Jeżowiec Diadema 70 zł Lysmata amboinensis Krewetka czyszcząca 45 zł Chrysiptera cyanea 25 zł Ecsenius stigmatura 70 zł Valenciennea puellaris M 50 zł Valenciennea puellaris M 50 zł

ukwiały 400 zł quadricolor różowy symbiotyczny XL 2 szt 150 zł ukwiał zielony symbiotyczny L 2 szt. 150 zł anemonia viridis M/S 100 zł

skała razem z rurówkami, małymi ukwiałami, briareum, 30 kg 15 zł/kg euphylia 80 favia 120

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka .Gdybyś chciał podzielić ryby (a myślę ,że ciężko będzie sprzedać całość , choćby ze względu na różnorodność gatunków ) to z chęcią wezmę :

Centropyge loricula M 203 Labroides dimidiatus Wargatek sanitarnik M 41 zł Naso lituratus L 188 zł STRZYKWA 100 zł Lysmata amboinensis Krewetka czyszcząca 45 złValenciennea puellaris M 50 zł Valenciennea puellaris M 50 zł mogę przyjechać choćby jutro ;) Jakbby co, to rezerwuję ;)

Edytowane przez darekkuku (wyświetl historię edycji)

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Technicznie nie jestem w stanie odłowić częsci ryb.

jeśli będzie chętny to spuszczam wodę, i odławiamy wszystko co się rusza ....

Edytowane przez ben73 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok , chociaż dziwię Ci się , bo po pierwsze musi się znaleźć ktoś kto ma na tyle duże akwa ,żeby to wszystko na raz pomieścić .A po drugie gatunki , które masz w " zestawie " nie koniecznie się w naturalnym środowisku tolerują i nie każdy może chcieć np skrzydlicę , czy murenę z małymi rybami . Ale tak jak powiedziałem , to Twoja decyzja ;)

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.