Skocz do zawartości

Historia edycji

Alfik1980

Alfik1980

Co do pokarmu AF to u mnie kilka próbek już poszło. Niektóry pływa z toni jak AF color up, niektóry opada jak ten AF marine mix. Co do pokarmu i ryb. Moje zaczęły skubać i chyba im smakuje, choć nie były nigdy wcześniej karmione suchym. Krążek z pokarmem roślinnym dla pokolców jest spoko lecz w opakowaniu jest podobno tylko jedna przyssawka. Jak na razie z testowanych produktów Aquaforestu jestem zadowolony. Dodatkowo zakupiłem sobie karmę dla korali AF Plancton Elixir i ta dla mnie jest bomba. Widać po euphilliach ,że im pasuje pokarm.

p.s. Co do wpisu kolegi który nie był na spotkaniu. Rybę, która kupiłeś nie nadaje się do tak małego baniaka jak Twój. Transport co słyszałem od sprzedawcy do Twojego domu daje dużo do myślenia( worek w reklamówce i jazda tramwajem bez styroboksa to już wielka przesada i podchodzi o znęcanie się nad zwierzętami) to Moja opinia i pewnie koledzy czytając dostaną gęsiej skórki. I prosiłbym aby Twoje wpisy pojawiały się w dziale Sklepy Łódź z opisem sklepu ,wtedy istnieje możliwość weryfikacji Twoich wpisów. Będąc na spotkaniu miałem okazję rozmawiać z właścicielem sklepu i skonfrontować Twoją wypowiedź odnośnie stanu i kondycji ryby.Pozdawiam i oby malawi dało Ci więcej radości od morskiego.

Alfik1980

Alfik1980

Co do pokarmu AF to u mnie kilka próbek już poszło. Niektóry pływa z toni, niektóry opada. Co do pokarmu i ryb. Moje zaczęły skubać i chyba im smakuje, choć nie były nigdy wcześniej karmione suchym. Krążek z pokarmem roślinnym dla pokolców jest spoko lecz w opakowaniu jest podobno tylko jedna przyssawka. Jak na razie z testowanych produktów Aquaforestu jestem zadowolony. Dodatkowo zakupiłem sobie karmę dla korali i ta dla mnie jest bomba. Widać po euphilliach ,że im pasuje pokarm.

p.s. Co do wpisu kolegi który nie był na spotkaniu. Rybę, która kupiłeś nie nadaje się do tak małego baniaka jak Twój. Transport co słyszałem od sprzedawcy do Twojego domu daje dużo do myślenia( worek w reklamówce i jazda tramwajem bez styroboksa to już wielka przesada i podchodzi o znęcanie się nad zwierzętami) to Moja opinia i pewnie koledzy czytając dostaną gęsiej skórki. I prosiłbym aby Twoje wpisy pojawiały się w dziale Sklepy Łódź z opisem sklepu ,wtedy istnieje możliwość weryfikacji Twoich wpisów. Będąc na spotkaniu miałem okazję rozmawiać z właścicielem sklepu i skonfrontować Twoją wypowiedź odnośnie stanu i kondycji ryby.Pozdawiam i oby malawi dało Ci więcej radości od morskiego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.