Adamo79 4 Września 2023 5 godzin temu, katani napisał: Adam zmieniłeś zbiornik? Wydaje mi się, że skała inna i chyba mniejszy? Korale oczywiście sztos ! Michale dzięki za dobre słowo,generalnie sporo po zapominałem z tematyki dobrych zdjęć. Szkiełko jest to samo może zdjęcia źle oddają to akwarium
Adamo79 4 Września 2023 4 godziny temu, katani napisał: Adam zmieniłeś zbiornik? Wydaje mi się, że skała inna i chyba mniejszy? Korale oczywiście sztos ! Michale dzięki za dobre słowo,generalnie sporo po zapominałem z tematyki dobrych zdjęć. Szkiełko jest to samo może zdjęcia źle oddają to akwarium
Adamo79 4 Września 2023 4 godziny temu, katani napisał: Adam zmieniłeś zbiornik? Wydaje mi się, że skała inna i chyba mniejszy? Korale oczywiście sztos ! Michale dzięki za dobre słowo,generalnie sporo po zapominałem z tematyki dobrych zdjęć. Szkiełko jest to samo może zdjęcia źle oddają to akwarium