Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam.Caulastrea ponad dwadzieścia dużych główek 2 00zł. Na miejscu można jeszcze coś wybrać. Zapraszam. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Rafa0302 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Wyslesz obie Acanki pkp? Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Nigdy koleją nie wysłałem.Trochę zimno. Może jakiś Bla bla car. Kuzyn ciocia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrec1 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 jak kolega nie weźmie to ja biorę blablacarem do Rzeszowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meczein Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 jak kolega nie weźmie to ja biorę blablacarem do Rzeszowa I co ogarnąłeś tego BBcar. Bo mnie się nigdy nie udało. Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2015 Witam. Coś tam ogarniam. Jak znajdę kierowcę do przewozu potrzebne będzie miejsce odbioru(dom, stacja benzynowa, miejsce pracy) i nr. tel. Poproszę o pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach