imperator Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Na sprzedaż mam czerwonego ukwiała quadricolor. Cena 140 zł. Zapraszam po odbiór do Krakowa lub mogę wysłać busem w przypadku bezpośredniego połączenia z Krakowem. tel. 881-746-888 Edytowane 4 Grudnia 2015 przez imperator (wyświetl historię edycji) *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2015 Jaka cena ? Pozdrawiam Łukasz 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meczein Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2015 cena Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2015 Przepraszam, nie podałem, 140 zł do odbioru. *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach