Skocz do zawartości
lukaszkur

Kupię porcję zarodową wrotek - Brachionus

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie kupię Brachionus ( interesuje mnie jedynie z działającej hodowli, a nie ten z Ichtio-Tropic z woreczków ) w zamian oferuje porcję zarodową phytoplanktonu Nanochloropsis salina lub jakąś szczepke z mojego zbiornika.

zbiornik 180x65x60 10x80W Powermodul 4 kanaly ściemniany.. Odpieniacz Bubble King 250 internal. Dozownik Grotech x7, Pompy obiegowe 2x OR 3500, Pompy do ruchu wody Tunze TS12 i TS7, Uzupełnianie wody Niveumat. Chłodzenie Teco Tr 20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy oplaca sie Tobie hodowla? Ile dziennie lejesz do zbiornika planktonu? Jak rozwiazales dodawanie ubytej wody z kolonii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziennie fytoplanktonu leję ok 100ml na główny zbiornik + żywa larwa artemii (ok pół lyżki na gęsto), i po 5 ml dziennie zooplex , micro vert i marine snow

uzupełniam świeżą solanką phyto przy brachionusie robi się to samo, miałem 2 lata temu,niestety zapuściłem hodowle

zbiornik 180x65x60 10x80W Powermodul 4 kanaly ściemniany.. Odpieniacz Bubble King 250 internal. Dozownik Grotech x7, Pompy obiegowe 2x OR 3500, Pompy do ruchu wody Tunze TS12 i TS7, Uzupełnianie wody Niveumat. Chłodzenie Teco Tr 20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.