Bondzik04 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Sprzedam odpieniacz wszystkim dobrze znany Deltec MCE600 odpieniacz jest w dobrym stanie jedynie kubek odpieniacza jest przerobiony żeby urobek w razie przelania nie wracał do akwarium tylko np tak jak ja miałem do 5-cio litrowej butelki. Posiadam dwie pompy do odpieniacza jedna czarna aquabee z którą kupiłem odpieniacz i później dokupiłem biała nowy model DSC600. Cena 650zł Wysyłka odpieniacza była by z Irlandii czyli czas dostarczenia to 5dni. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Bondzik04 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bondzik04 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2015 Darmowa wysyłka jest wystawiony na znanej stronie Aukcyjnej nie wiem czy mogę podać nazwę jak coś to pisać na PW Czekam na propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bondzik04 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2015 Mile widziane propozycje cenowe Możliwa zamiana na dolewkę wody plus dopłata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bondzik04 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bondzik04 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2015 no to hop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bondzik04 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 Odpieniacz sprzedany Temat do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach