Geralt Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2013 Patrz co się będzie działo. Nie ruszał bym jej skoro przez pólroku było dobrze. Cytuj Start 19 marzec 2010 ... od czerwca 2015 - OptiWhite 130*80*60h, Sump 140*60*40 Dolewka DIY 60l, 20kg LR, LED Reef Factory 210W, pompa Blue Reff Motion 12K z wylotem loc-line, ATI PowerCone 250iDC, Maxspect Gyre 350 + Jebao RW-15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1marcius Zgłoś Napisano 27 Listopada 2014 (edytowane) Witam dostalem od znajomego gonipore, w zbiorniku kolegi miala jaskrawo czerwona barwe super, myslalem ze i u mnie taka bedzie - natomiast po wlorzeniu do akwa pokryla sie jakims sluzem przypominajacym gesty kisiel i tak jest od 2 dni - czy to normalne ? jak dlugo taka bedzie zanim sie otworzy ? a umnie jest to kawal obslizlego badyla moze stoi w zbyt silnym pradzie hmm ? Edytowane 27 Listopada 2014 przez 1marcius (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BYNT Zgłoś Napisano 27 Listopada 2014 Nie chcę być złym prorokiem ale szansa, że Twoja Goniopora zaliczy zejście jest dość spora. Poczytaj o Brown Jelly Desease... Cytuj Mój zimowy antydepresant: 140x70x45h OW, BK 180, Balling, cyrk. 2xVortech MP40W, 1xVortech MP10, 2x RW 15, ATI Sunpower 8x54W, bez sumpa, ULNS, 90% SPS, 10% LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) podłącze się pod temat Co zrobić z gonioporą która się wysiała obok głównego korala najpierw był jeden polip a teraz jest ich chyba z pięć Niestety są przytwierdzone tylko do piachu czy można przykleić kropelką do skały czy lepiej nie ruszać ?? Edytowane 29 Listopada 2014 przez rekin (wyświetl historię edycji) Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach