tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Chodzi mi o tą plamę na skórze coś groźnego. ? Ma to może już 3 dzień Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Nie znam się na chorobach, ale może to pleśniawka. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Dzięki. Spróbuję poczytać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Mogła się otrzeć o skałę. Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Tak mi się wydaje że taki stan zapalny z tego jest Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 albo obtarcia albo jakas ja bije ale to 2 wykluczam bo ma pletwy cale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 a przypadkiem niema to nic wspólnego z nowym nabytkiem ? moim zdaniem na 99 % tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Czemu tak sądzisz nie biją się nawet się nie zaczepiaja Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) u mnie po wpuszczeni nowych ryb wojna zawsze jest w nocy morze nie zauważyłeś i ją tam gdzieś skubła śwież ryba inne bakterie wiesz jak to jest Edytowane 21 Grudnia 2015 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 albo obtarcia albo jakas ja bije ale to 2 wykluczam bo ma pletwy cale przecież widać jaką ma płetwę grzbietową ugryzioną, a ta plama też od ugryzienia, na środku widać taki blady okrąg od pyska innej ryby a jeśli to ta ryba co myśle, to zęby ma niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Nie przypuszczałem że może być tak ostro Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Hmm a co to za nowa ryba? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Właśnie nie wiem czy to nowa. ? Mam nową Loricule Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badgerstone Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 Moja babka czasem ma takie coś jakby walnęła o skałę - takie wybroczyny i podpuchnięte oko. Może się właśnie zaklinowała i zdarła "skórę"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach