RedDemon Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć, jako, że zarasta mi akwarium, to muszę robić przycinki. Sprzedam korale i szczepki jak poniżej. Każda na podstawce z nóżką. Odbiór osobisty Wrocław (ze względu na temperaturę) z własnym pojemnikiem. Zdjęcia nie są w żaden sposób modyfikowane graficznie. Trochę prześwietliłem je przez co kolory bledsze niż w rzeczywistości. Na ogólnym zdjęciu już bardziej rzeczywiste. Dodaje też zdjęcia nocne (przy LED niebieskim) ale efekt na żywo o niebo lepszy (mój ulubiony). Zbiornik 500l. Oświetlenie T5 + doświetlenie LED. Metoda AF. Proszę o info na priv. 1 - Seriatopora zielona mocne fluo. Wielkość pięści dziecka 5 lat. Została ostatnia. 60 PLN 2 - Acropora trikolor (Zielona baza, biała "łodyga", fioletowe tipy, zielone polipy). Mała szczepka. 30 PLN 3 - Acropora trikolor (Zielona baza, biała "łodyga", fioletowe tipy, zielone polipy). Duża szczepka. 60 PLN rezerwacja JarekSle 4 - Acropora trikolor (Zielona baza, biała "łodyga", fioletowe tipy, zielone polipy). Duża szczepka. 60 PLN 1 sztuka rezerwacja Sebkar 5 - Seriatopora zielona mocne fluo. Mała szczepka. 30 PLN 6 - Zoa zielone fluo - 50 polipów. 60 PLN Rezerwacja JarekSle 7 - Pocillopora czekoladowa - 2 szczepki po 30 PLN każda 8 - Pocillopora czekoladowa - 2 szczepki na 1 stopce. 50 PLN 9 - Montipora różowa fluo. Bardzo szybko rośnie i rozgałęzia się. 40 PLN 10 - Pocillopora milka (fioletowa, szybko rosnąca w zbite układy). 5 szczepek. Od 2 "łodyg" do formacji wielkości pięści. 30-90 PLN w zależności od wielkości. 11 - Acropora zielona. Najmocniejsze fluo w moim baniaku. Ładnie rozgałęziona. 60 PLN 1 sztuka rezerwacja Sebkar 12 - Akropora zielona "włochata" fluo. U mnie po zmianie na T5 niestety nie chce dalej rosnąć, chociaż pod ledami wcześniej czuła się świetnie. Podzielona na części. Została 1 szczepka. 35 PLN 13 - Briarerum mega fluo. Zwana "trawnikiem". Szybko rosnąca. Kilkanaście szczepek różnych rozmiarów. Na zdjęciu w jednej kupie. 30 PLN każda 14 - Acropora fioletowa z zielonymi polipami fluo. Szybko rośnie jak na acrę. 50 PLN 1 sztuka rezerwacja Sebkar Całość zbiornika w wersji dziennej, wieczornej i nocnej (ostatnie z telefonu) pozdrawiam Lechu Edytowane 10 Stycznia 2016 przez RedDemon (wyświetl historię edycji) 500l - Ati 8xT5, metoda probiotyczna AF, siporax, balling light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) wwezmę 1. Acropora trikolor (Zielona baza, biała "łodyga", fioletowe tipy, zielone polipy). Duża szczepka - poproszę największą 60zł 2. Acropora zielona. Najmocniejsze fluo w moim baniaku. Ładnie rozgałęziona. 60 PLN 3. Acropora fioletowa z zielonymi polipami fluo. Szybko rośnie jak na acrę. 50 PLN 4. Montipora różowa fluo. Bardzo szybko rośnie i rozgałęzia się. 40 PLN 5. Akropora zielona "włochata" fluo. U mnie po zmianie na T5 niestety nie chce dalej rosnąć, chociaż pod ledami wcześniej czuła się świetnie. 35 PLN każda. - poproszę największą Edytowane 30 Grudnia 2015 przez sebkar (wyświetl historię edycji) ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2015 Część 12,3,1 bym wziął.Zgadany się na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedDemon Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2015 Cześć, uzupełniłem rezerwacje wg czasów postów w temacie i na PW. Jeżeli już coś jest zarezerwowane to zawsze możemy ułamać na miejsca z korala "matki". Szczególnie, że z wielu korali nie mam szczepek porobionych, bo nie mam gdzie ich trzymać. Najlepiej zobaczyć na żywo i ocenić pozdr Lechu 500l - Ati 8xT5, metoda probiotyczna AF, siporax, balling light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2016 Witam serdecznie. Mam pytanie, czy wysyłasz korale ? Kurier bądź PKS bezpośredni z wrocka do kamiennej góry ? Jeśli tak, byłbym zainteresowany pozycjami 10, 13 oraz 14 Pozdrawiam Wojtek Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedDemon Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 Cześć. Jest -10 stopni także korali nie wysyłam Pozdr Lechu 500l - Ati 8xT5, metoda probiotyczna AF, siporax, balling light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jude Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Hej z ptyków coś ci zostalo czy wszystko porezerwowane? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Było: Aquael RM, Kostaka 60x60x60 FullOPTI, AKWA - 135X50X60 OŚWIE. - 240W LED - PS BP 120W FILTRACJA - ODPIENIACZ SKIMZ SM161 + PROBIOTYKA AF + MINI DSB Jest: 170x60x60 320W Led Filtr. Twistman 200-int + probiotyki AF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach