jackami Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 zauwazylem cos takiego. jak na razie widze to pierwszy raz.po chwili opadlo i nie widzxe tego. co to bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Spaghetti worm? Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Spaghetti worm? pozyteczne czy sie martwic? tylko ze nie bylo wiecej ramion. tylko to jedno i wiecej tego nie widze Edytowane 5 Stycznia 2016 przez jackami (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Spotykane raczej w każdy akwarium. Zbiera pewnie resztki pożywienia z piachu więc pożyteczne. Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Spotykane raczej w każdy akwarium. Zbiera pewnie resztki pożywienia z piachu więc pożyteczne. dzieki za info. jestem spokojniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach