Skocz do zawartości

Historia edycji

danp

danp

@Grzesiu, gdybyś miał się pochwalić swoimi najcenniejszymi bądź najdroższymi zoasami to które to by były? Masz jakieś które dla ciebie są szczególnie cenne? I nie chodzi  mi w sumie o cenę, bo coś co ty kupiłeś za $$$ ja bądź ktokolwiek inny mógłkupic za $$ bądź na odwrót. Bardziej chodzi mi o jakieś rzadkie odmiany, takie które są trudne w utrzymaniu a tobie się udaje bądź trduno je zdobyć a ty je masz.

W jakimś temacie po drodze widziałem, że troche "szydziłeś" z Hornetów czym sprawiłeś mi niemałą przykrość :)

Dzisiaj miałem okazję kupić Frozen Hornets i Blue Hornets i odpuściłem.

Pewnie przez ciebie, bo w głowie mi siedziało, że pisałeś że są pospoilite :)

Piszę to z przymrużeniem oka, żeby nie było kolejnej afery na forum...

danp

danp

@Grzesiu, gdybyś miał się pochwalić swoimi najcenniejszymi bądź najdroższymi zoasami to które to by były? Masz jakieś które dla ciebie są szczególnie cenne? I nie chodzi  mi w sumie o cenę, bo coś co ty kupiłeś za $$$ ja bądź ktokolwiek inny mógłkupic za bądź na odwrót. Bardziej chodzi mi o jakieś rzadkie odmiany, takie które są trudne w utrzymaniu a tobie się udaje bądź trduno je zdobyć a ty je masz.

W jakimś temacie po drodze widziałem, że troche "szydziłeś" z Hornetów czym sprawiłeś mi niemałą przykrość :)

Dzisiaj miałem okazję kupić Frozen Hornets i Blue Hornets i odpuściłem.

Pewnie przez ciebie, bo w głowie mi siedziało, że pisałeś że są pospoilite :)

Piszę to z przymrużeniem oka, żeby nie było kolejnej afery na forum...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.