tomcio Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) AKTUALIZACJA W POŚCIE NR 10 Doszły centropygi i rico Witam Na sprzedaż mam Euphyllię, Caulastreę, Rhodactisy, Grzybowieńce, Montipory. Odbiór tylko osobisty w Swarzędzu. Więcej informacji na PW. Euphyllia glabrescens (?), wielkości dwóch piłek tenisowych, cena 150 zł.: Skałka z fioletowymi grzybkami, cena 100 zł.: Rhodactisy i grzybowieńce, mam pojedyncze sztuki i po kilka na skałkach, cena 30 zł za pojedynczy polip lub w zależności od wielkości skałki do dogadania na miejscu: Talerzówka czerwona, zielona, cena od 30 zł. w zależności od wielkości, do dogadania na miejscu: Jest też do pocięcia Caulastrea, cena 40 zł. za główkę: Pozdrawiam T Edytowane 5 Marca 2016 przez tomcio (wyświetl historię edycji) akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JayJay Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Ta euphylia co masz na zdjęciu to na pewno nie glaberescens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek123_1 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Chyba paraancora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Chyba paraancora Na pewno nie... a może ??? choć nie ma rozdwojonych polipów... Ta euphylia co masz na zdjęciu to na pewno nie glaberescens "Glaberescens" na pewno nie.... ale prawdopodobnie E. Glabrescens... Tak czy siak zapraszam na kawę i oględziny na żywo. akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marking Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Euphyllia to paraancora na pewno . Pozdrawiam serdecznie Mariusz Król marking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Ja jestem niesamowicie zgodny człowiek więc niech będzie...E. Paraancora..... akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 Korale jeszcze są więc zapraszam... akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 Calustrea 40 zl za główkę? Nowy rekord na nr Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Miało być: za szczepkę... Edytowane 16 Stycznia 2016 przez tomcio (wyświetl historię edycji) akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 4 Marca 2016 Korale aktualne. Dodatkowo do sprzedania rybki: Centropyge flavissima - około 8 cm, 300 zł, Centropyge loricula - około 8 cm, 300 zł, Centropyge potteri - około 8 cm, 300 zł. Rybki zdrowe, aktywne (aż za bardzo i nie potrafię im zrobić zdjęcia ). Być może znajdzie się również Ricordea florida. Zapraszam na PW i do Swarzędza. Pozdrawiam T akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 9 Marca 2016 Zapraszam akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marco800 Zgłoś Napisano 10 Marca 2016 Poprosze o zdjecie rico:) Zapraszam do śledzenia mojej strony na facebooku oraz mojego bloga: - https://www.facebook.com/Myreefblog-937761722986773/ - https://myreefblog.wordpress.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwamaciej Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 PW Pozdrawiam Maciej ___________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach