joopa Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Mirek i jak to wygląda? Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Witam Dołożyłem 2 świetlówki Sylvania coralstar i Narwa blue2 Parametry wody bez większych zmian,tylko spadki CA i MG Świetlówki świecą ok 2tyg i jak na razie trudno cokolwiek powiedzieć czy pomogły. Po niżej zdjęcie z oświetleniem led 2x20w białe 2x10w RoyalBule i 2x świetlówki. https://www.dropbox.....39.57.jpg?dl=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Jedynie co bym zmienił to bym wywalił białe ledy bo psują całą kolorystykę w akwarium Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Tylko na niebieskich?? https://www.dropbox.....43.44.jpg?dl=0 Edytowane 12 Lutego 2016 przez MiroZ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Cztery lata jadę na na niebieskim oświetleniu ( ledy niebieskie +royalblue 40/60%) i nie widziałem jeszcze lepszych kolorów ,oczywiście są ładnie wyglądające zbiorniki pod t5 ale takich kolorów jak pod ledami to na dzień dzisiejszy nie zobaczysz i nie żadne chip ledy tylko 3W led cree rozmieszczone nad całym zbiornikiem Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Zależy jak kto woli mi np same niebieskie w ogóle nie pasuje co z tego że wszystko świeci jak w akwarium ciemno jak w d.... Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach