lukaszt0 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Zrobiłem lampę 9x Royal blue 9x 1100K biały Niebieskie ustawiłem na 700mA A białe na 300mA mimo to jest trochę za biało Mogę trochę jeszcze zmniejszyć biały? Czy będzie za mało światła bladego dla korali? Akwarium 64l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek123_1 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Możesz zmniejszyć nawet do zera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszt0 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Biały ustawiłem na 200mA i efekt zadowalający. Mogłem jednak więcej niebieskich zamontować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 A jakieś zdjęcie możesz wstawić ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 to wszystko bez znaczenia bo białe to modyfikowane swiatło niebieskie, tylko Ty je widzisz Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach