Skocz do zawartości
Adrian Piwnicki

przyjmę

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmę wszelki sprzęt akwarystyczny a w szczególności odpieniacze, panele i akwaria 25-160l ponieważ chcę założyć pierwszą nano-rafę. Byłbym wdzięczny. Ogłoszenie będzie baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo aktualne bo chyba nikt nie chciał by oddawać sprzetu.

Adi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem jak zawadza, ale musisz czekać cierpliwie, tak jak to jest z morszczyzną, cierpliwość, cierpliwość i jescze raz cierpliwosć.

Powodzenia.

Pozdr

Tomasz

akwa 300 l + sump 100 l i masa potrzebnych i niepotrzebnych dupereli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to proponuje zmienic zainteresowania, bo inaczej wtopisz kupe kasy

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

nie slyszalem , zeby jeszcze jakis akwarysta morski oddal jakis sprzet za darmo :) chciaz mnie sie juz to kilka razy zdazylo ;)

Slusznie Marx doradza zebys sie uzbroil w cierpliwosc lub jezeli chcialbys miec te wszystkie rzeczy szybciej to mozesz kupic poprostu w sklepie lub jak chcesz taniej to mozesz probowac zrobic samemu :)

Uwazam ze nawet przyjemniej jest zrobic samemu sprzet do akwarium w koncu to hobby :)

Wydawac ciezkei pieniadze na hobby ? to jakie to hobby pytam ? (skarbonka bez dna :D

pozdr....

Ps; Musze tutaj dodac , to co mi lezy na sercu juz od kilku lat :) 80% sklepow akwarystycznych to naciagacze , nie majacy nic wspolnego z tym hobby , zero serca dla zwierzat , chciwi ludzie myslacy tylko o tym aby zbic jak najwiecej kasy ! ! ! przynajmniej tak jest tutaj , nie wiem jak w Polsce .

Mam pieniadze , ale nie dam takim ludziom zarobic ani centa .:no

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.