reef87 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie, mam do sprzedania dwa ukwiały z mojego baniaka. Sprzedaję, gdyż reefmax jest stanowczo za mały do tego typu zachcianek, a ukwiały rosnął zbyt szybko. Cena 110 zł za sztukę. Odbiór tylko osobisty w Toruniu. Polecam Edytowane 30 Stycznia 2016 przez reef87 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Up 140 zł mogę wysłać na odpowiedzialność kupującego:-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 Up, został jeden, cena 110 zł :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Do zamknięcia Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach