worldcar Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Witam Kolegów,przyjechalem z pracy i zauważyłem że duncanopsammia coś wypuszcza Proszę czy się martwić ? Pozdrawizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomol Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Nic złego się nie dzieje. Korale co jakiś czas w ten sposób się oczyszczają. Cytuj 500L + sump 100L, obieg Jebao DCS 12000, odpieniacz-Vertex Omega 150, cyrkulacja- 2x Maxspect Gyre350, żywa skała 30 kg, oświetlenie ATI hybrid 6x54W +3x75W Led Mój zbiornik: http://nano-reef.pl/topic/64326-300l-i-na-razie-musi-wystarczyc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Kupe wali to.samo robia np euphyllie.. Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worldcar Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Ach kamień z serca spadł Dzięki wielkie i pozdrawism Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Dunka,jak i reszta LPS-ow,to niezly twardziel:).Po ponad trzyletnim doswiadczeniu z Reefmaxem moge smialo stwierdzic,ze miekkie wala czesciej focha niz LPS-y:). baszurek nadaje mobilnie... Edytowane 27 Stycznia 2016 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach