tomek2121 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Witam jak w temacie sprzedam lampę 6x24+6 led cree lampa ma juz swoje lata .Z chęcią bym ja naprawił ale niestety moje doświadczenia z prądem z reguły złe się kończyły .W lampę nie działa 6 leadów niestety sol je wypaliła lampa wisiała za nisko od tafli wody + nie działa tez ,no właśnie obecnie świeca się 4 świetlówki jak wsadzę 5 świetlówkę zapala się wszystkie ale gdy tylko wyłączę z prądu i podłącze z powrotem znów świeca się tylko 4 ,nie wiem czym to jest spowodowane ,ktoś kto się na tym zna na pewno sobie poradzi lampa ma jeszcze popękana plexi która osłania świetlówki od wody ( to niestety wina kuriera jak ja do mnie przywiózł) wymiary lampy 61,5x33x5,5.Oczywiście w zestawie 6 świetlówek używanych około 4-5 miesięcy cena myślę 350zl do lekkiej negocjacji najlepiej SMS ze względu na prace nie zawsze mogę odebrać 577699492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2016 Up możliwość wiekszej negocjacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Ta butelka dziecka na zdjęci mnie rozwaliła hehehe Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Flaszka gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 do środy 02.11.2016 200zl+ ewentualna wysyłka tylko do środy później cena wróci tak jak wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2121 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2016 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach