Rafa0302 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony, zielony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, Halimeda taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Edytowane 28 Maja 2016 przez Rafa0302 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia i Halimedę. Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia i Halimedę. Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia i Halimedę. Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Ponawiam Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia. Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł.zarezerwowane Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia. Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 2 Marca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek zielony ładne fluo 30zł. czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł.zarezerwowane Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 9 Marca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea 10zł. główka (możliwe 2, 3, 4, 5, 8) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. up. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 30 Marca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł.Zapraszam. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. zielono bordowy od 30zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. up. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Serdecznie polecam kontakt na bardzo wysokim poziomie koralowce zdrowe dobrej formie co tam dużo gadać przyjemna transakcja Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Dziękuję. Mam nadzieję że szybko będą przyrosty i ubarwią skały. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 10 Maja 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Doszła Clavularia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony, zielony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, Halimeda taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony, zielony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Cladiella 30zł. Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, Halimeda taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 28 Maja 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony, zielony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, Halimeda taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2016 Witam. Mam do sprzedaży szczepki korali na skałkach. Nadają się od początku przygody z "morszczyzną" Są mało wymagające. Grzybek czerwony, zielony 20zł. Briareum extra fluo 35zł. Parazoanthus yellow(kilkanaście polipów)35zł. Anthelia(kilkanaście polipów)35zł. Sinularia extra fluo(z tego korala)od 30zł. Caulastrea z tego korala 10zł. główka (możliwe 1, 3, 5, 7) Xsenia pulsująca przyrośnięta do skałki 30zł. Clavularia extra fluo 35zł Preferuję odbiór osobisty na Ursynowie. Wysyłka zimową porą BlaBlacarem. Mam też Makroglony-Caulerpa prolifera, Halimeda taxifolia.musi odrosnąć Zapraszam. Na miejscu można jeszcze coś wybrać.. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach