Użytkownik Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Witam, czy bezpieczne jest zrobienie sobie przerwę w świeceniu popołudniu by do późnego wieczora cieszyć oko ? czy lepiej nie kombinować żeby nie mieszać w głowie mieszkańcom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Jaki cel ma taka przerwa? Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 lepiej zacząć świecić później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Nie mam zamontowanego oświetlenia nocnego i chciałbym sobie dłużej wieczorem cieszyć oko. Może że blue można długo świecic? choć wątpie jak ma tez swoje W nie jak nocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekmazi Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Najłatwiej ustawić timer na późniejszą godzinę żeby zalaczal światło. Przestawisz tym cykl dobowy o kilka godzin i po sprawie. NP zamiast zaczynać swiecenie o 7 rano ustaw na 10 i po kłopocie. Ja tak stosowalem z powodzeniem przy slodkowodnym i teraz tez tak mam ustawione ze świecę do 21 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Pracuje na 2 zmiany wiec raz jestem wieczorem raz nie ale faktycznie przesunę do tej 21 i tyle, nie ma co kombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekmazi Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Niestety jak to mówią albo rybki albo akwarium. Ale np jak by przesunąć swiecenie nawet do północy nic sie nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach