Amsterr88 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) witam proszę o pomoc w identyfikacji co to może być to coś po środku? ogólnie mam trochę tego na skale. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Amsterr88 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 aiptasia Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Różyczka , bardzo miły ukwiał, nie do wytępienia, nie dotykać bo będzie wszędzie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 a jak nie dotkniesz to nie będzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Różyczka , bardzo miły ukwiał, nie do wytępienia, nie dotykać bo będzie wszędzie!!! One rozmnazaja sie przez "zly dotyk boli cale zycie" ? Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 One rozmnazaja sie przez "zly dotyk boli cale zycie" ? Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 :-):-):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amsterr88 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) to czyli nic z tym nie robić? nie zagraża to coś koralom? Edytowane 6 Lutego 2016 przez Amsterr88 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 Ktewetki brzydal a przede wszystkim wpis na googlach jest tego opisów masę Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amsterr88 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 dziękuje za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi_1984 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 Chelmon... Doskonale radzi sobie z aiptasia a przy okazji piękna rybka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amsterr88 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2016 bardzo ładna ryba ale do 30L chyba sie nie nada zostaje mi krewetka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach