Skocz do zawartości
kaziko

Zamki w Polsce, rafa w Skarżysku .... :D

Rekomendowane odpowiedzi

100tys to poczatek rafy na oświetlenie i sprzęt :( ...

mimo wszystko najlepszy jest nagłówek "zamki w polsce"...

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa ,że byłem przed 6 laty wprowadzajacym Waldka Kwietnia w świat akwarystyki morskiej.Znam to akwarium i jego wyposażenie w chwili jego powstawania i kwota podana tutaj jest znacznie przerysowana-tak jak większość informacji dotyczących tego akwarium.Diennikarze mają naturalną skłonność do wyolbrzymiania informacji ,poniekąd z tego żyją .Dziwi mnie za to postawa samego Waldka ,który albo sam podaje banialuki na swój temat i swojego akwarium albo nie dementuje rażących przekłamań podawanych w mediach.

dwa metry kwadratowe dna morskiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam Waldka osobiscie, jedynie z postów na forach akwarystycznych i z jego strony webowej. na tej podstawie bylbym raczej sklonny przypuszczac, ze dziennikarze zajmujac sie tym tematem pobieżnie po prostu przekrecaja mase faktow i koloryzuja dodajac informacje przykuwajace uwage czytelnikow. sam mam do czynienia czasami z dziennikarzami z racji moich obowiazkow zawodowych i znam to z autopsji.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to się zgadza i Ty wiesz najlepiej Adam że dziennikarze lubią upiększać i przeinaczać

Wreszcie !!!! 425 l profil, komin 22 l, sump280 l, Turboflotor 5000 shorty , DELTEC PF601S, Obieg DELTEC HLP 5250, WEIPRO LM150 (3x150HQI + 2 T8 54W aktynika) cyrkulacja TUNZE 7240/2 + TUNZE TS12 6100 + multikontroler, 130kg skały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jerzol_kominiarz - wiem i wszystkie teksty jakie ukazały się kiedykolwiek i gdziekolwiek w związku z moją osobą osobiście sprawdzam.

dwa metry kwadratowe dna morskiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziennikarz ma obowiazek przyslac do autoryzacji Twoja wypowiedz jesli ja cytuje. nie musi (wg mojej wiedzy) robic niczego wiecej. moze napisac co chce. jesli dowiesz sie o tym po fakcie (jesli sie w ogole dowiesz) to mozesz ew. prosic o sprostowanie w przypadku stwierdzenia rozbieżności. czy sprostowanie sie ukaze to inna sprawa...

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.