laris52 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) Cześć Czy warto jechać na giełdę w Łodzi po korale? Mieszkam w warszawie więc w sumie jest ładna autostrada ale to nadal wycieczka na cały dzień, więc nie chciałbym się tam wybierać w ciemno... Edytowane 13 Lutego 2016 przez laris52 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Do łodzi hahaha po co ? Tutaj to tylko bida z nędzą kolego. Tyle masz sklepów w stolicy erybka , K Tryc itp, to my łodziaki do wawy po koralowce jeździmy . Niezapuszczaj się tutaj bo stracisz czas i paliwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 true Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolter80 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Dokladnie. Dobrze gada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 A tam nie ma jakiejś hurtowni botia czy coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Jest giełda, ale to możesz przyjechać jeśli zależy Ci na karmie mrożonej. Kupisz w Katrinex taniej na pewno. Co do Botii to jest kilka korali byłem widziałem i nic nie nabyłem. Masz na miejscu w Wawie tyle sklepów więc odpuść sobie Łódź. Szkoda paliwa, no chyba, że chcesz odwiedzić nas to zapraszamy ( myślę że mogę napisać w imieniu wszystkich nas)kawa, piwko bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Dzięki wielkie, a nie znacie w takim razie jakiejś dużej hurtowni korali, takiej większe od sklepów w Wwie i podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Germany ,Holand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 A jakieś konkretne adresy? Może się wybiorę w wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laris52 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 A to by była fajna wycieczka, takie euro trip po korale sobie zrobić. Wie ktoś jak przetransportować życie? Bo samolotem to by się raczej nie dało... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Myślę że odpowiednio zapakowane spokojnie by przeżyły, w końcu to nie jakoś bardzo długa podróż, byle by nie w skrajnych temperaturach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jeden ze sklepów na pewno lepszy wybór niż Łódź http://www.shop-meeresaquaristik.de/ Zapraszamy na spotkanie w Łodzi ....tematów mnóstwo a i towarzystwo doborowe. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Alfik1980 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laris52 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 A coś w Berlinie? Może ktoś się już wybierał do niemieć po korale? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 24 Lutego 2016 Podepne się pod pytanie. Jakieś dobre sklepy w Berlinie ktoś zna? Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach