Evoker Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Drodzy koledzy i koleżanki jestem w potrzebie Mianowicie z góry mówię , że się jakoś odwdzięczę Potrzebuję do końca marca odpieniacz do 400 L , ponieważ zamówiłem nowy i muszę czekać , a na obecnym bardzo zależało Naszemu koledze z forum więc nie mogłem odmówić pozdrawiam Patryk Cytuj 100x60x50 Full OW +sump 100L / / Giesemann Matrix II - 8x 39W // Twistman 200 EXT V2// RW-15 - 1 // Tunze 6045 - 2 // Siporax 6 L // Skała Real Reef Rock - 20 kg // i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Zależało bo akwa już zalane a ja zostałem bez pienidla. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Kolega nie odpowiada więc napiszę tutaj. Zakupiłem od niego odpieniacz, paczka dotarła. Wszystko było całe lecz niekompletne. Brakowało przyłącza do pompy oraz wężyka silikonowego łączącego wszystko w całość. Obiecał dosłać brakujące części . Mija miesiąc a przesyłki brak. Nie raczy nawet odpowiedzieć. Towar kupiłem poprzez allegro. Założyłem nowy spór do transakcji . Tam też nie raczy odpisać. Nie polecam tej osoby . Jeśli ktoś coś od niego zamierza kupić to porządnie się zastanówcie. Moje prowizoryczne połączenie pompy z odpieniaczem długo nie wytrzyma. Pozostaje szukać odpowiednika na własną rękę..... Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evoker Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Część była wysłana inpostem a na allegro odpowiedzialem Edytowane 7 Marca 2016 przez Evoker (wyświetl historię edycji) Cytuj 100x60x50 Full OW +sump 100L / / Giesemann Matrix II - 8x 39W // Twistman 200 EXT V2// RW-15 - 1 // Tunze 6045 - 2 // Siporax 6 L // Skała Real Reef Rock - 20 kg // i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Poproszę o numer listu w takim razie . Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 15 Marca 2016 Wczoraj dotarła przesyłka. Wszystko ok . Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach