yaro071 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Wykonałem dzisiaj w 5 min. ze stali nierdzewnej:) może niedługo uda się puścić na laser to będzie ładniejsza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Daj jakieś fotki Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro071 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 http://www.resizer.pl/25502.html Na szybko,ale ładnie pracuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufcik Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Fajna- no i do grilla się nada. (Jak będziesz Puszczał w obieg to się pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro071 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Myślę, że leppiej się sprawdzi przy obracaniu kielbasy. Najważniejsze , że jest z kwasiaka i za darmo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Planujesz sprzedaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro071 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Hehe:) puki co sprawdzam działanie i myślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Jak by ktoś szukał to można kupić TU. Ja używam i jest bardzo fajna do poprawiania szczepek i innych prac bez moczenia rąk (no prawie bez moczenia) Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro071 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Lebcio super cena:) Jeszcze do tego z kwasiaka. Myślę, że zamiast kombinować to kupię taką 50cm:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach